JU 88, JU52 JA HE 111 OHJEET

Junkers Ju88 A-4 kaksi ohjevideota

Junkers Ju88 A-4   - kattava ohjevideo

Junkers Ju88 A-4   - syöksypommitus

Sheriff Sim Shack ja Requiem -nimisten kokeneiden virtuaalilentäjien Youtube-kanavilla on erittäin hyviä videoita Junkers 88:n eri toiminnoista kuten koneen hallintalaitteista, startista, syöksypommituksesta ja vaakapommituksesta. Katso ainakin nämä kaksi videota ajatuksen kanssa niin teet asiat edes suurinpiirtein oikein!

Ohjevideoita IL-2 Sturmovik Great Battles kaikille lentokoneille

Requiem's Air Combat Tutorial Library videot

Requiem on yhdysvaltalainen virtuaalilentäjä ja myös ammatiltaan aivan oikea lennonopettaja. Hän on tehnyt lukuisia hienoja ohje- ja opetusvideoita IL-2 Sturmovik simulaattoriin jota hän lentää myös paljon itse vapaa-aikoinaan. Requiemin YouTube-kanavalla on runsaasti ohjevideoita ennen kaikkea aloitteleville lentäjille. Myös "veteraaneille" on esillä mm. tutustumisvideoita uusien IL-2 Sturmovik konetyyppien perustoiminnoista.

Ohjevideoita kaksimoottorisille

Ohjevideo kaksimoottorisille - osa 1. Ohjevideo kaksimoottorisille - osa 2.

Junkers Ju88 A-4 ja Ju52/3m videot ja tarkistuslistat

Junkers Ju88 A-4 tutustumisvideo: ohjaamon toiminnot, laitteet, mittarit, lentoonlähtö ja laskeutuminen. Junkers Ju52/3m  tutustumisvideo: ohjaamon toiminnot, laitteet, mittarit, lentoonlähtö ja laskeutuminen.

Junkers Ju88 A-4 tarkistuslista ja ohjeet pommituslennolle. Junkers Ju52/3m tarkistuslista ja ohjeet kuljetuslennolle.

Heinkel He 111 H-6 ja Messerschmitt Bf 110 E-2 videot ja tarkistuslistat

Heinkel He 111 H-6 tutustumisvideo: ohjaamon toiminnot, laitteet, mittarit, lentoonlähtö ja laskeutuminen. Messerschmitt Bf 110 E-2 tutustumisvideo: ohjaamon toiminnot, laitteet, mittarit, lentoonlähtö ja laskeutuminen.

Heinkel He 111 H-6 tarkistuslista ja ohjeet pommituslennolle.

Ohjesivu koko laivueen pommituslennolle

Junnulaivueen pommituslento.

Apuvälineitä ja ohjeita pommikoneen lentäjälle

Työkalu tuulikulman laskemiseen, tulosta, leikkaa ja liimaa. Tulostettava kompassiruusu kellonajoilla, asteluvuilla ja ilmansuunnilla.

Syöksy- ja liukupommitus Junkers Ju88 A-4 pommikoneella. Syöksy- ja liukupommitus Junkers Ju88 A-4 pommikoneella Stuvi-tähtäimen avulla.

Junkers Ju88 A-4 tekniset tiedot ja historia Suomessa kirjasta 'Lentäjän näkökulma IV' (Jukka Raunio). Alkuperäinen saksalainen Junkers Ju88-lentäjän ohjekirja englanniksi käännettynä.

Pommituslentäjän raamattu jossa on kaikki Online-ilmasodan pommikoneiden toiminnasta. Laskeutuminen yhdellä moottorilla Junkers Ju88 A-4 pommikoneella.