Kotisivujen suunnittelu

Käytössä uusimmat web-tekniikat

Internet-sivujen uusin suuntaus perustuu HTML5-koodaukseen ja niin sanottuihin responsiivisiin eli skaalautuviin sivuihin. Responsiivisuus tarkoittaa sitä että verkkosivun sisältö, ulkoasu ja käyttöliittymä mukautuvat käytettävän päätelaitteen mukaan. Responsiivisuus huomioi päätelaitteen näyttökoon asettamat rajoitukset ja käyttäjä saa aina parhaan mahdollisen käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta: sivut skaalautuvat aina sopivankokoisiksi näytön koosta riippumatta.

Internet ja sivustojen koodaus kehittyvät koko ajan, joten kehityksen kyydissä pysyminen vaatii jatkuvaa uusien asioiden opiskelua. Tämä oma sivustoni on tehty responsiivisella tekniikalla ja uusimmalla HTML5-koodauksella. Sivustoni toimii testialustana jolla kokeilen uusimpia web-suunnittelun tekniikoita käytännössä.

Millainen sivusto sinulle?

Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että responsiivinen sivusto sopii sellaisille yrityksille, joiden sivuilla käydään paljon mobiililaitteilla kuten älypuhelimilla ja tableteilla. Niiden internet-käyttö suhteessa perinteiseen pöytätietokoneeseen ja läppäriin lisääntyy koko ajan. Siksipä asiakkaiden kanssa mietitään ensimmäiseksi, millä tekniikalla uusi sivusto toteutetaan!

Kotisivujen valmistus » Kotisivujen hinnoittelu »

Responsiiviset nettisivut.
 • Petrin ATK-Apu

  Petrin ATK-Apu -yrityksen kotisivut.

  Joensuulaisen tietokonealan yrityksen kotisivut.

 • Kari Karjalainen Music

  Muusikko ja opettaja Kari Karjalaisen kotisivut.

  Muusikko ja opettaja Kari Karjalaisen responsiiviset kotisivut.

 • Soul Train

  Soul Train -bändin kotisivut.

  Joensuulaisen soul-bändin responsiiviset kotisivut.